Ring på fingeren

Jeg tror aldrig, jeg har været så nervøs. Jeg har tænkt mig, at jeg skal fri til min kæreste på hendes fødselsdag, som vi skal holde om 3 uger. Alle eksaminer og alt andet, jeg har været igennem i mit liv, er ingenting i forhold til hvor nervøs jeg er for det her.

Jeg har planlagt alt ned til mindste detalje, og jeg ved, hvilken ring, hun gerne vil have på fingeren, så nu skal jeg bare finde den til en pris, hvor jeg også kan være med.

Jeg fik anbefalet at kigge på lund copenhagen på nettet, og det er nok det bedste råd, som jeg har fået i mange år. For der kunne jeg se, at de havde lige den ring, som jeg gik og ledte efter, og på deres hjemmeside oplyste de, at ringen ville komme med alle certifikater og med en garanti, som var den samme som den, du får, når du handler i en almindelig forretning.

Kunne det passe?

Jeg var dog noget i tvivl, for priserne var noget under det, som jeg havde set ringen til andre steder. Men min intuition sagde, det var godt nok, og jeg var så heldig, at min mavefornemmelse ikke var forkert. For ganske kort tid efter, jeg havde placeret min ordre, kom ringen med alle gyldige certifikater og garantier, og kvaliteten på den var så fin, som havde jeg købt den i den lokale guldsmed.

Alt var nu på plads, og så afhang det hele af, om hun ville sige ja, men det var jeg nu sikker på, hun ville. Og ja det gjorde hun også. Nu kommer næste runde, og vi skal have planlagt brylluppet og fundet nogle vielsesringe, og gæt hvem som skal levere dem, du gætter det aldrig, min redningsmand som gjorde, at min dejlige, kommende kone fik den ring, hun ville have, da vi blev forlovet.