Nye venner

Vi elsker at rejse, vi har rejst til alle syv kontinenter, og vi har rejst i alle europæiske lande, men et land har altid tiltalt os meget, og det er Italien. Et land, som har en fantastisk historie fra de mange små kongedømmer over pestangrebene, som blev stoppet ved at indføre til karantænestationer, til romerne og de mange store mæcener, som de Medici-familien. Et land, som har alt i sin historie, og som i dag byder ind med azurblåt hav, mad, som kun kan matches af det franske køkken, og en natur, som er unik.

Derfor var vi også fyr og flamme, da vi så en ferie hos https://www.localliving.dk/feriebolig-toscana/, hvor vi kunne komme til at bo på en toscansk gård, nyde at se lokalbefolkningen tæt på og få en indsigt i, hvordan livet er for dem, som lever i en af Italiens smukkeste regioner.

Som at være hjemme

Vi følte, fra det sekund vi ankom til værtsfamilien, at vi var hjemme. Vi blev behandlet, som var vi en del af familien, og at vi næsten med det samme fik venner, for det er, hvad familien på den gamle gård blev.

Gården havde en produktion af olivenolie og en fantastisk frugtlund, hvor de samler frugt, som bliver brugt til brændevin. Naturen er deres ven, og på jagt og ved almen produktion får de svinekød til pølser og skinker, som de laver selv og tørrer i skuret. Nogle bytter de til oste fra de omkringliggende gårde, men andre bliver solgt i lokale forretninger eller spist sammen med venner og en god flaske vin for at sikre, du får den komplette oplevelse. Det var det, som vi fik med fra Toscana, men det, som var vigtigere, var, at vi fik den ro og den afslappede stemning med, som egnen byder på. Livet går sin gang, ting tager den tid, som ting tager, og der er altid plads til venner, familie, vin, sang og god mad.