Maden må gerne væer en stjerne

Fester har en tendens til at løbe af sporet. Maden skal være perfekt, lokalerne det samme, tøjet, drikkevarerne ja faktisk alt. Det betyder også bare, at der skal spares op i rigtig god tid, for ellers er der ikke råd til alt det gode. Det samme galt den stores nonfirmation, hvor vi gerne ville det hele på hans vegne, så han fik en god dag.

En god dag

Lokalerne kunne vi låne i ejendommen. Det er genialt med fælleslokaler til den slags. Tøjet kunne vi også klare og det samme med drikkevarerne. Så var der faktisk bare maden tilbage, og det skulle selvfølgelig være mad ud af huset, for at lave mad til ca. 40 mennesker, det er ingen løsning, når det er ens egen søns store dag.

Det skulle stadig være på et budget, for så meget har vi heller ikke at rutte med, så jeg kiggede rundt efter god catering online. Jeg fandt et sted med gode priser og et stort udvalg, men kunne det virkelig passe? Deres anmeldelser var vanvittigt gode, så jeg tænkte, det var et forsøg værd. Derefter krydsede jeg fingre.

Gode anmeldelser med god grund

Men da maden kom gik der ikke lang tid, før jeg forstod, hvorfor de havde så gode anmeldelser. Jeg var meget imponerende over denne catering. Det var frisk og smukt, og det var flot anrettet. Lige til at sætte på buffeten i lokalet, og så skulle sovsen lige varmes. Det var faktisk det, så det var et arbejde, der var hurtigt overstået.

Den mad var også med til at gøre det til en god dag og aften. Der blev spist rigtig godt, og det er altid et godt tegn. Snakken gik, og gæsterne var mætte og tilfredse. Desuden var der mad nok. Ingen stod og overvejede om det var ok at tage det sidste stykke. Bare perfekt.