Flag er et dansk symbol på fejring

I Danmark har vi en lang tradition for at flage, når vi fejrer et eller andet. Vi danskere tænker slet ikke over det, da det er noget, som vi er opvokset med. Men i udlandet kigger man meget på det, og det er faktisk noget af det, som vi danskere er kendt for. I mange andre lande sætter man ikke flag i fødselsdagskagen eller står med flag i lufthavnen, når der er en af vores kære, som vender hjem. Det er noget helt unikt dansk. Derfor bruger vi også flag i mange sammenhænge, og der er står altid et flag på bordet til festlige lejligheder. 

Et flag er derfor også noget, som alle stort set har i de danske hjem. De findes i alle mulige udformninger, men fælles er dog at de alle har et rødt dannebrog i toppen. 

En klassiker indenfor danske design er Piet Hein. Han har stået for mange danske design klassikere, og er kendt for sit meget elegante design. Hans talent for at tegne elegante brugsgenstanden kan man tydelige se i hans udgave af det danske bordflag. Med sine helt simple og rene linjer er der kræset om de små detaljer, hvilket gør det til et eksklusivt flag. 

Som beskrevet har alle danskere stort set et flag til at sætte på bordet til festlige begivenheder. Derfor er et piet hein flag også en oplagt gaveide. Det kan for eksempel være til en student eller en der er ved at flytte hjemmefra. Det kan også være en, som har alt, men hvor du synes, at deres flag godt kunne trænge til en udskiftning. 

Hvis det er til en festlige begivenhed at flaget skal gives, er der en dag mulighed for at få lavet en indgravering, så flaget samtidig også er kært minde om en dejlig dag. Her kan du skrive alt fra en personlig hilsen til en dato. Så mulighederne er mange.