Vi holder tyven ude og dine ting inde

Få tryghed i hjemmet og på arbejdspladsen

Der er næsten ikke noget værre i denne verden end at få krænket sit privatliv af ubudne gæster. Har du en gang haft indbrud, så ved du derfor, hvilken ærgrelse det medfører. Dyre designermøbler, smykker og andre værdifulde arvestykker kan være forsvundet for tid og evighed. Derudover kan dine ting være gennemrodet og ødelagte, og dit hjem er omdannet til en slagmark. Driver du en forretning, kan det være dit varelager, der er røget, så du ikke kan åbne din butik den efterfølgende dag. Disse ubehageligheder kan vores professionelle låsesmede hjælpe dig med at undgå.

Mere end bare en lås

Hos Thoms Låse monterer vi ikke bare en lås på din dør. Vi sørger ganske enkelt for, at du kan være tryg i dit hjem eller på din arbejdsplads. Den tryghed der betyder, at du kan sove uforstyrret om natten uden at skulle frygte ubudne gæster, eller den tryghed som gør, at du uden betænkeligheder kan rejse 14 dage på charterferie. Vores låsesmed har det professionelle udstyr og den erfaring, der skal til for at holde tyven ude og dine ejendele inde. Dette gælder både i private hjem og ude på arbejdspladsen.

Låse, kameraer eller alarmer

Hvilken tyverisikring du bør have afhænger fuldstændig af, hvor du bor og hvilket indbo, du har. Nogle har bare brug for at få skiftet låsen, andre kan få stor glæde af vores overvågningskameraer og alarmsystemer. Der er aldrig to behov, der er ens, og derfor er vores produkter altid tilpasset dine ønsker og behov. Er du i tvivl om hvilke tryghedsforanstaltninger, du bør tage, så send bud efter vores låsesmed. Han har mange års erfaring i at give dig den professionelle rådgivning, som du har brug for. Og så kan vores låsemede forresten også være behjælpelig med at hjælpe dig ind i ejendommen, hvis du en dag smækker dig ude.