Brunch ud af huset – til den rene weekend hygge

En af de bedste traditioner, jeg kender, er brunch med mine veninder minimum en gang hver tredje måned. Siden vi var studerende har vi piger mødtes til brunch, enten hjemme hos hinanden eller ude i byen, med varierende hyppighed. Der var selvfølgelig langt større mulighed for at mødes, da vi var i vore yngre dage, og alle var bosat i den store by.

Nu, hvor vi alle er flyttet til provinsen,. Har lagt os mand, børn og hus til samt arbejder fuld tid, kan det godt knibe lidt med tid og overskud. Vi har dog besluttet, at vi bliver nødt til at holde fast i denne tradition – koste hvad det vil!

Brunch ud af huset – en prima løsning til os med en travl hverdag

Det eneste dilemma i denne forbindelse handler om, hvorvidt vi alle sammen skal mødes på en café og indtage brunch, eller om vi skal samles i hjemmets trygge rammer hjemme os én af os. Når det er min tur til at arrangere, står det klart, at der kun er én mulighed: Brunch i huset – med brunch ud af huset. Jeg magter simpelt hen ikke at skulle hive to mindre børn ud af deres lune værelser og ind på en travl café, og jeg ved, at flere af veninderne har det på samme måde. Omvendt gider jeg ikke at bruge min lørdag på at forberede søndagens brunch, samt at skulle stå tidlig op for at bage croissanter og riste brød. Derfor bestiller jeg den usandsynligt lækre brunch ud af huset fra ebuffet.dk.

Med brunch ud af huset fra ebuffet.dk kan jeg være sikker på, at min bestilling ankommer til tiden – frisklavet og velduftende. Såvel børn som voksne elsker de mange forskellige brunch retter, som findes i ebuffet.dk’s sortiment. Og så er det en del billigere og bedre, end jeg selv ville kunne lave det!