Frugt og fitness

Sidste år overtog jeg familievirksomheden, og mine forældre gik på pension. Jeg vidste, jeg fra starten af ville foretage nogle ændringer, og jeg startede med at ændre maden i kantinen til en noget mere moderne stil, som var noget sundere, og så installerede jeg et fitnessrum i kælderen. Jeg havde også tænkt mig, at vi skulle have en frugtordning, og jeg havde også fundet det firma, som jeg ville bruge, for jeg havde undersøgt markedet for længe siden, det var noget, som min far indtil nu havde blokeret for.

To uger efter jeg havde overtaget ledelsen, fik vi den første kasse med frisk og tørret frugt fra http://www.frugtcompagniet.dk/, og der var med det samme en summen af positivitet fra de ansatte, som samledes om frugtkassen og var meget glade for det tiltag.

En gave i hverdagen

Siden den dag har firmaet, jeg valgte, leveret topkvalitet hele vejen rundt, og de har aldrig været forsinkede, måtte aflyse eller andet, og jeg synes, jeg kan se, der er flere af medarbejderne, som er mere tilfredse og arbejder hurtigere og bedre. Der er også flere, som allerede har lagt faste ture hver uge til fitnessrummet, og de er alle meget tilfredse med maden i kantinen.

Da jeg valgte firmaet til at levere vores firmafrugt, var det fordi, de havde et stort udvalg og en god service samt en pris, som er meget konkurrencedygtig i forhold til det, som andre tilbyder, og jeg har ikke fortrudt, jeg valgte dem. De leverer hver eneste gang så perfekt et produkt, at jeg er noget benovet over, jeg ikke skal dykke dybere ned i prangerpungen for at kunne betale, men jeg klager ikke, for hvem kan ikke lide at få gode produkter til gode priser. Jeg ved, at jeg nyder det, og jeg kunne ikke forestille mig, at jeg ville skifte til en anden leverandør.