Riidr Blogs

Hører du til dem, der holder af en god fortælling og kan lide at slappe af med en god bog, bør du bruge Riidr’s store samling af e-bøger og lydbøger. En e-bog kan medbringes over alt og fylder ikke ekstra i tasken eller reolen. Saml alle dine læseoplevelser ét sted, nemlig på din tablet, dvs. iPad, Kindle m.v.

På Riidr.dk finder du et stort udvalg af e-bøger og lydbøger. Her er der aktuel litteratur for enhver smag. Du finder både danske og udenlandske krimier, kærlighedsromaner, børnebøger, biografier, erotisk litteratur og historiske romaner. Med andre ord kan du være sikker på at finde en god historie på Riidr.com.

Vælger du at høre dine bøger som lydbøger i stedet for at læse dem, har du mulighed for at være aktiv, mens du bliver underholdt med en god fortælling. F.eks. kan du have lydbøger med på cykelturen, i køkkenet, i bussen, i toget osv. Det betyder også, at du har let adgang til dine bøger, hvis du har en pause til at læse.

Litteratur er god for mange ting, og der er mange gode grunde til at læse mere. Desværre oplever mange, at de ikke har tid til eller råd til at læse bøger. Med e-bøger og lydbøger fra Riidr er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at læse en god bog indimellem. Riidr’s e-bøger og lydbøger er billige, og du finder et bredt udvalg inden for forskellige genrer.

På Riidr.com finder du lige nu titler fra forfattere som Stephenie Meyer, Jussi Adler-Olsen, Michael Katz Krefeld, Lotte og Søren Hammer, Sara Blædel, Joël Dicker, Kim Blæsbjerg, Katrine Marie Guldager, Anne B. Ragde, Audrey Carlan, Jesper Stein, Lars Kepler og Robert Galbraith.

Du kan tegne abonnement på Riidr.com og få 8 gratis lyd- eller e-bøger om måneden. Hver måned vil der være nye aktuelle bøger, som du kan hente og lytte til eller læse så mange gange, du vil.

Med Riidr får du adgang til et stort udvalg af biografier, young adult fiction, børnebøger, krimier, thrillere og meget mere. Du kan spare mange penge ved at vælge lyd- og e-bøger i stedet for papirbøger, og samtidig kan du læse mere fleksibelt.

Med Riidr er du sikret en god læseoplevelse, og du kan nemt bringe læsningen med ind i andre aktiviteter, som ellers ville stå i vejen for læsningen. Du kan f.eks. høre lydbøger, mens du kører bil og få mere god litteratur ind i din hverdag.