Læs alt om Verdensskove

Verdens Skove er en organisation, hvor deres arbejde går ud på at bevare regnskoven og sørge for at få mere vild skovnatur i Danmark. De har 30 års erfaring indenfor skovforvaltning og udviklingsarbejde i Latinamerika. Inde på deres hjemmeside har de en webshop, hvor du kan købe produkter, som er med til at støtte deres arbejde. Samt du kan se hvilke andre muligheder der er for at støtte deres arbejde på.

Hvis du er en, der elsker naturen og samtidig går op i at passe på vores jord som fx regnskoven, så kan du læse indlæg om det inde på Verdens Skoves blog. Verdens Skove har en blog, som jævnligt bliver opdateret med indlæg. Der kan du blandt andet læse indlæg om deres organisation og om deres arbejde. Du kan læse om selve regnskoven, hvor meget af regnskoven der forsvinder, og hvorfor den forsvinder. Der er også indlæg om hvordan, de prøver at forhindre regnskoven i at forsvinde. Du kan også læse om hvilke muligheder, der er for at støtte deres arbejde. Fx kan man tage med ud som frivillig til et andet land og genplante træer. Du kan også købe produkter i deres webshop.

Når man rydder skove, så er det en af de væsentligste årsager til de globale klimaforandringer. Så at rydde verdens skove påvirker både dyrelivet, os mennesker og vores klima. På Verdens Skoves blog kan du læse om, hvorfor det at rydde skove er en af de væsentligste årsager til de globale klimaforandringer, samt hvad der gør ved vores jord med de klimaforandringer.

Selvom vi, os i Danmark, er rigtig langt væk fra regnskoven, så påvirker det også os, at regnskoven forsvinder. Hvordan det påvirker os, det kan du også læse om på deres blog.

Så hvis der er noget, som du gerne vil vide om Verdensskove, så kan du læse om der inde på deres blog.