Indret dit hjem med stor hyggesofa eller smarte senge i børneværelset til billige priser

Savner du inspiration til, hvordan du indretter dit hjem med flotte og funktionelle møbler, eller er du specifikt på udkig efter en stor bred sofa til hele familien, en smart køjeseng til børneværelset eller en skabsseng til gæsteværelset eller sommerhuset? Så kan du læse bloggen http://møbel-siden.dk/. Her finder du rigtig mange møbler fra onlinemøbelhandleren Manaya.dk til nedsatte priser, så der er mange penge at spare, og du får nemt og hurtigt møblerne leveret lige til døren.

Stor sofa med masser af plads til familiehygge

Har du en stor familie, eller får du tit gæster på besøg, som også overnatter, så er det utrolig smart med en U-sofa, der har en dobbeltfunktion som sofa og sovesofa. Dermed kan du hurtigt lave stuen om til et gæsteværelse. U-sofaer fås i et stort udvalg hos Manaya.dk, og du kan vælge mellem mange flotte designs og materialer som f.eks. PU læder og stofmaterialer. U-sofaerne fås i mange farver, så hvis du f.eks. foretrækker en cool boligstil, kan du vælge sort eller hvid, og foretrækker du en afdæmpet stil, kan du vælge mellem flotte beige og brune farver. Vil du gerne have en sofa med fuld knald på farverne, kan du f.eks. vælge mellem orange, rød, lime og petroleumsfarvet. Er du på udkig efter en sengeløsning til gæsteværelset, sommerhuset eller en lille lejlighed, så kan du vælge mellem mange flotte skabssenge i forskellige mål, som enten hænger lodret eller vandret. Fordelen ved skabssengen er, at den kan klappes sammen, når den ikke er i brug, og så optager den stort set ikke noget plads. Dermed bliver der mere plads til andre møbler eller gulvplads til at dyrke en hobby i dagtimerne.

Fede senge til børneværelset

Det er naturligvis vigtigt, at børn får deres søvn og ligger godt og komfortabelt i gode senge, og hos Manaya.dk finder du et stort udvalg af smarte sengeløsninger til børn. Vil du gerne give dit barn mere gulvplads at lege på i børneværelset, kan du vælge en smart skabsseng, som kan klappes sammen, når den ikke er i brug. Har du flere børn, som deler værelse, er det oplagt med en køjeseng, hvor børnene både har god plads til at sove, de ligger trygt bag ved sengehesten og kan ikke falde ud, og så har de stadig god gulvplads at lege på. En tredje mulighed er enkeltsenge, og vil du gerne give dit barn en unik enkeltseng, så tilbyder Manaya.dk smarte senge, der er designet, så de ligner en racerbil, og det er en rigtig drengedrøm at sove i sådan en. Hos Manaya.dk får du altid en meget professionel service, hvis du har spørgsmål til produkter, levering eller montering.