Pynt op til et engelsk tebord

Jeg har fundet et helt fantastisk gammelt testel på et loppemarked. Der er kopper, underkopper, kagetallerkener samt et fad og en kageopsats. Det er i hvidt porcelæn med en guldfarvet kant, og det er meget elegant, synes jeg. Det eneste, der mangler, er en tekande med et gammeldags udseende, der kan bruges sammen med det fine stel, når der skal serveres te og kage hjemme hos mig.

Der er også kander der, hvor jeg køber te

Der er efterhånden kun ét sted, hvor jeg køber min te. Det er på nettet, hvor jeg får det tilsendt, jeg har bestilt, inden for ganske få dage. Jeg venter gerne så kort tid, især fordi jeg her ved, at jeg altid får den absolut bedste kvalitet, når det kommer til te. Der er samtidig et stort udvalg, så jeg kan også få udvidet min horisont og prøve nye smage og kombinationer indmellem, når jeg føler mig modig.

Da jeg alligevel var ved at fylde mit lager op, så jeg, at de hos https://www.carstensens-tehandel.dk/kander-og-tilbehor/tekander.html også har tekander. Det skader jo ikke at prøve at kigge, nu hvor jeg alligevel var der, og det viste sig, at de havde en tekande, der ville passe helt perfekt til det stel, jeg lige havde købt.

Den måtte jeg jo have

Da mit tebord skal være helt perfekt, så var der ingen tvivl om, at jeg måtte have den tekande med også. Den kom sammen med den te, jeg havde bestilt, og den var pakket rigtig godt ind, så den ikke havde fået en skramme. Rigtig god service fra deres side.

Nu pryder den sammen med stellet i min vitrine, og den bliver også brugt meget flittigt, for det ser bare rigtig godt ud med et veldækket tebord i en for mig lidt britisk og aristokratisk stil, og så er det en rigtig god og brugbar kande.