En forsinkelse gør ventetiden lang

Det gælder alle former for forsinkelser, om du venter på bus eller tog, om det er IT-systemerne, der driller, eller om du sidder i en lufthavn, og dit fly ikke er klar til afgang som forventet. Fordelen ved det sidste er dog, at du i det mindste kan få en kompensation, som hjælper lidt på en ellers helt utålelig situation.

Du kan endda få hjælp til det

Men hvis du som jeg synes, at det er lidt af en jungle at finde ud af alle de regler om, hvordan du skal søge, og hvordan dine rettigheder er, så gør som jeg og overlad det til et firma. Jeg valgte https://skyhelp.dk/, og det gjorde jeg af flere grunde.

For det første er det gebyr, de tager for den samme service som alle de andre, lavere, så der er mere til dig. For det andet kunne de uden problemer klare opgaven på rekordtid. At de så havde masser af gode anmeldelser fra glade kunder, det gjorde bare valget endnu lettere for mig.

Selve ansøgningen hos dem er lige så nem. Ganske få oplysninger, og så har de alt det, de skal bruge, men kan stadig sikre dig et svar, inden der er gået 24 timer.

Jeg fik min kompensation uden problemer

Bare ved at overlade opgaven til dem, der kender området indgående, så havde jeg min kompensation, inden et døgn var gået. Ja ventetiden var stadig rigtig frustrerende og irriterende, men tiden går, og flyet kommer på vingerne. En kompensation er da også det mindste efter sådan en omgang. Lidt ekstra kroner og ører takker jeg bestemt heller ikke nej til, og jeg synes helt sikkert, du også skal benytte dig af muligheden, hvis du havner i den samme situation.

Er det tilfældet, så ved jeg bestemt også, hvilket firma jeg vil anbefale dig at bruge.