Den perfekte tryksag til undervisningsbrug

Vi står i den heldige situation, at det, vi arbejder med, ændrer sig meget langsomt. De grundlæggende principper er de samme i meget lange perioder, og er man kommet ind i dem, så er det et spørgsmål om at holde den viden kørende, og er du nyansat, så skal du sættes ind i det hele af de gamle medarbejdere. Derfor gør vi rigtig meget ud af intern undervisning af alle vores medarbejdere.

Her er roll-up-systemer helt perfekte

Vi bruger normalt vores kantine som undervisningsområde, for så meget plads har vi ikke til den slags. Derfor skal dette lokale kunne bruges til begge dele. Af samme årsag er alt vores undervisningsmateriale lavet i form af roll-up-systemer. De er lette at sætte op, når der skal undervises, og lette at tage ned igen, når kantinen skal brugs til sit hovedformål.

Desuden er de lette at opbevare, og de fylder ingenting, når de er pakket sammen. Nogle af dem har vi haft i flere år, for kvaliteten på dem er rigtig god. Det betyder noget, at det, du får leveret, er holdbart og funktionelt. Det er derfor vores kommer fra https://www.trykpriser.dk/roll-up.

Det er dem, vi altid bruger, når det kommer til tryksager, så da vi besluttede os for at få roll-up-systemer til intern undervisning, var der ingen tvivl om, at det også var dem, der skulle levere her.

De leverer hver gang

Er der en, der skal opdateres med noget nyt, så kan det nemt bestilles. Det er for mig en stor fordel, at der ikke er et krav om, at der skal leveres et stort antal tryksager, men at du kan bestille en enkelt af et eller andet, men samtidig flere tusinde, hvis det er det, du har brug for.

Kvaliteten er altid i top, uanset antal, og vi har kun rosende ord overfor deres service og hurtige levering.