Lækkert og bæredygtigt til hele familien

Jeg kan godt lide, når det miljørigtige, det økonomiske og det lækre går hånd i hånd med gode priser. At passe på sig selv og familien samtidig med miljøet kan tit være rigtig dyrt, og derfor er det desværre noget, der bliver skåret på indimellem her hos os. Det er ikke med min gode vilje, og jeg leder derfor hele tiden efter noget, der kan dække alle behov og samtidig skåne pengepungen mest muligt.

Økologi online

Men heldigvis er jeg faldet over et mærke, der hedder Suztain, på nettet. Her er der et bredt udvalg af økologiske produkter, der ikke kun er lækre, men også er til at betale. Det er alt fra sæber til hænderne og tøjet over karklude og tandbørster. Et spændende udvalg af alt det, du bruger i din hverdag, som ikke er til at leve uden.

Det er ikke kun bæredygtige produkter til husholdningen, jeg fandt også det sødeste, lille krammedyr. En lyserød skildpadde i ren, økologisk bomuld. Den er hæklet, og der er en rangle indeni. Helt perfekt til min lille datter, for den er blød og lækker, og den vil ikke tage skade, når den bliver kastet rundt eller suttet på.

En god hjemmeside

Suztain har jeg fundet hos ML Model. Egentlig fordi jeg var på udkig efter nogle rigtig gode amme-BH’er, som en veninde havde fortalt mig, jeg kunne få derinde. Men så havde de samtidig andet godt til hele familien, store som små. Rart at kunne handle det hele et sted, og når der købes bare lidt stort ind, så er der gratis fragt oveni, hvilket jeg bestemt ikke takker nej til.

Endelig kan jeg få de ting, jeg gerne vil bruge i min hverdag, som ikke skader miljøet eller børnene, og det giver en god sikkerhed derhjemme. Desuden er det rigtig lækkert, og det dufter ikke kedeligt, som den slags normalt har en tendens til at gøre.