Pebermynte er til alt fra køkken til bad

Der er nogle produkter, der er så alsidige, at jeg skal have dem derhjemme. En af disse er pebermynteolie, som for mig er uundværligt til mangt og meget. Jeg kan samtidig både lide duften og smagen, og det gør det bare endnu bedre.

Mange gode råd

Jeg bruger pebermynteolie til rigtig meget, og det bedste råd til dig er at købe det billigt. Når du så har pebermynteolie hjemme, så prøv at lave hjemmelavede pebermynteknapper, der kan spises som lækkert slik. Eller kom et par dråber i den hjemmelavede is. Den står rigtig godt til mørk chokolade også, og den gør isen ekstra frisk og lækker til en sommeraften.

Ømme muskler og led har det også godt med denne olie. Kom pebermynteolien på om aftenen og sov med tøj på, der hvor du har smurt dig. Du vil kunne mærke en stor forskel, når du står op næste dag. Og ja, du vil dufte ekstra frisk.

Du kan også tage et par dråber i et glas vand, hvis du er forkølet. Det åbner op og giver luft. Men er du lidt mere hårdhudet, så kan du tage dråberne rent. Det er stærkt, så vær forsigtig. Jeg er stadig mest til at blande det med vand, men det er heldigvis en smagssag. Ellers tag dem med i bad. Et par dråber både i karet eller under bruseren gør en stor forskel også.

Det behøver ikke at være dyrt

Pebermyntedråber kan du få mange steder, og de fleste af dem lader dig betale dyrt for disse dråber. Derfor køber jeg dem på veracura.com. De har de bedste priser, jeg har fundet, og da det er noget, der får ben at gå på hjemme hos mig, så er der ingen grund til at betale for meget.

Heldigvis har veracura også rigtig meget andet godt til hjemmet, så du kan nemt handle stort ind på ingen tid.