Gør litteratur lettilgængeligt i hverdagen

At læne sig tilbage med en god bog mellem hænderne er uden tvivl en universel favorit, når det kommer til afslapnings- og afkoblingstid. Men før man kan nyde en god bog, kræver det, at man får fingrene i en. Og ind imellem kan man opleve, at man simpelt hen er løbet tør for læsestof og mangler ny inspiration til gode titler, som man kan lade sig opsluge af. Står man i denne situation er internettet dog det optimale sted at hente nye idéer fra diverse blogs og forums rundt omkring, hvor andre litteraturelskere skriver om deres nye favoritter, og anmelder det nyeste inden for de forskellige genrer. Blandt andet kan man læse meget godt om siden Riidr.dk rundt omkring på de forskellige blogs. 

Riidr er en succesfuld e-bogs- og lydbogsudbyder på nettet. Det betyder altså, at Riidr ikke sælger bøger i fysisk form, men derimod på en ny måde, der gør det muligt at nyde litteratur uanset hvor man befinder sig. Riidrs store succes skyldes nemlig blandt andet denne brede tilgængelighed; Riidrs materialer kan nemlig både downloades på alle Androidtelefoner og -tablets, samt selvfølgelig alle iPhones, iPads og iPods. Det betyder altså, at man med læsestof fra Riidr altid har en bog med på farten, og dermed også altid har noget at lave, imens man venter på en bus eller sidder i toget. Ventetid bliver pludselig til læsetid, hvilket er en enorm fordel for de, der ellers har svært ved at nå at få læst i hverdagen, men som ellers nyder det enormt meget. Derudover gør Riidrs system det også lettere at have bøger med på ferie – man kan have lige så mange med, som man ønsker, uden, at det vejer i kufferten. Og med lydbøger åbner endnu en række nye fordele sig op for litteraturlæsere – nu kan man nemlig høre gode historier, imens man kører bil, slår græs eller noget helt tredje; en perfekt måde at gøre spildtid til hyggetid.

Rundt omkring på nettet skrives der gode anmeldelser af Riidr’s udbud af ebøger og lydbøger, så man nemt kan læse sig til ny inspiration. Man behøver hverken en tur til biblioteket eller bogbutikken, hvis man bliver færdig med en god bog og står uden noget nyt at læse – for med få klik kan man downloade nyt og spændende læsestof fra Riidr til en god pris, som gør det let og overskueligt at få tid til at læse i hverdagen.