Fantasifuldt og eventyrligt legetøj til barnet

Det er sjovt at tage barnet med på eventyr, og dette kan du gøre med spændende legetøj. Der findes et væld af forskellige former for legetøj. Netop dét at lege er ekstremt vigtigt for barnet, da det styrker hans eller hendes kreativitet, tænkning, evne til at samarbejde, tænke logisk og meget mere. I denne artikel får du inspiration til legetøj, der både er fantasifuldt og eventyrligt.

 

Leg cykelrytter med Krea løbecykel

Få sat gang i fantasien og leg cykelrytter sammen med barnet med løbecyklen fra Krea. Samtidig med sjov leg vil barnet få trænet sin motorik samt få stimuleret sin mentale og fysiske udvikling. Højden på løbecyklen er ikke særlig høj, og dette gør det let for barnet at komme op på løbecyklen og ned igen. Dog kan højden på styret og sædet justeres, således det tilpasses det enkelte barn. Få en løbecykel fra Krea her, og lad barnet fræse afsted.

 

Sørøvere og pirater med et piratskib

Lege, hvor krige indgår, er sjove for mange børn, da kampens hede virkelig får udspillet sig. Du kan give barnet de bedste forudsætninger for at sætte den ultimative krig i gang ved at købe et piratskib samt pirat- og sørøverfigurer. Så lad barnet tage på sørøvertogt med eventyrlige pirater og stjæl skatte.

 

Lav din egen borg til barnet

Med kreativitet og snilde kan du faktisk selv lave legetøj til barnet. Ved at tage papkasser, karton, maling, snor, lim og saks vil du have mulighed for at bygge en sej borg til barnet. Borge er både sjove for drenge og piger – her kan der nemlig leges med ildspydende drager, smukke prinsesser og små soldater.

 

Som du kan se, er der mange muligheder for at skabe eventyrlige og fantasifulde rammer for barnet. Herefter skal barnet nok få sat gang i sin kreativitet, således legene bringes til live.