En moderne måde at læse på

Alle os, der godt kan lide bøger, kunne også godt ønske os, at vores bibliotek var evigt tilgængeligt og overskueligt. Jeg har længe forsøgt at holde mit i alfabetisk rækkefølge efter forfatterens efternavn, men jo flere bøger, der er kommet til gennem et langt liv, så har det været en opgave, der på det nærmeste har været umulig. Jeg har enten for mange bøger eller for lidt plads til dem, og da jeg ikke mener, man kan have for mange bøger, så kunne det kun være pladsen, der var problemet.

Men jeg har nu fundet en løsning på det problem, der ikke har involveret at flytte til noget større. Svaret er lige til i disse moderne tider, det er nemlig at gå over til e-bøger. Bøgerne er helt det samme, de læses på den samme måde, men de er bare elektroniske. Det kræver en telefon, tablet eller pc og så er du i gang. Selv bogmærket er elektronisk, så du ved altid, hvor langt, du er kommet. En rigtig god ting, så jeg ikke taber tråden og skal blader efter den rette side at fortsætte på.

Det hele samlet et sted

Nu kan jeg nemt finde mine krimier og læse i dem. Det er bare at søge i mit bibliotek, og så er jeg i gang med at læse. Det er også nemt, især hvis du som jeg kun handler e-bøger et sted. Jeg er i gang med en lige nu, og jeg er snart færdig med den, og den næste venter allerede. Selvom en e-bog ikke bliver udsolgt, som en fysisk bog kan blive det, så sidder vanen i mig stadigvæk. Det gælder om at slå til, mens de er der. Det er indtil videre det eneste, jeg synes er svært ved dette medie, men måske lærer jeg de en dag.