Billeder fra mobilen

Når jeg er på farten, så har jeg efterhånden sjældent mit kamera med. Jeg bruger min mobil i stedet, for den er alligevel ved hånden, og det er faktisk muligt at tage nogle ganske udmærkede billeder med den. Og der er et par stykker på den, som jeg gerne vil have op på væggen, for det er den slags helt perfekte billeder, hvor øjeblikket er helt unikt. Jeg var bare i tvivl. For det var stadig billeder taget på en telefon.

Billederne ser rigtig godt ud på skærmen, men jeg ville jo også gerne have dem lidt større. Ellers er det ikke meget sjov på en væg et eller andet sted. Jeg havde tjekket på min bærbare, og der så de faktisk også gode ud, så måske var det alligevel en mulighed. Kameraerne i telefonerne bliver heldigvis bedre og bedre.

At få dem trykt på et lærred

Jeg fandt ud af, at du kan meget mere med dine billeder end bare at få dem trykt på almindeligt fotopapir. Du kan få dem trykt på et lærred, hvor de får et helt nyt liv. Jeg valgte at bruge https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, for de havde et stort udvalg af forskellige størrelser, som billedet kunne trykkes på.

Det var ikke noget problem, at det var et billede, jeg selv havde taget, eller at det var taget på min telefon. De sikrede, at billedets kvalitet passede med den størrelse, jeg gerne ville have, og at det stadig ville blive pænt. Jeg var dig lidt spændt, for jeg frygtede et pixeleret billede.

Det jeg fik var kvalitet hele vejen igennem. Mit billede var utrolig smukt på det lærred, og der er ingen, der vil gætte, at det er mig, der har taget det, og endnu mindre at det er taget med en mobiltelefon. Det er imponerende, at de kan, og så til den pris.