Det kan ske for alle

Det er varmt, og alle er ude i deres haver. For de flestes vedkommende baghaverne, og det eneste man hører er fuglesang, legende børn og en græsslåmaskine i det fjerne. Det er skønt. Men hos os skete der noget rigtig ubehageligt. Der var indbrud hos vores nabo, mens de var ude i deres have. Ingen hørte noget, men vi er godt nok i chok alle sammen.

Jeg ville gerne sikre vores hus

Jeg tænkte, at kunne det ske hos naboen, så kan det også ske hos os. Selvom vores hoveddør er låst, og der ikke er åbne vinduer ud mod gaden, så kan det lade sig gøre at komme ind. Det er en rigtig ubehagelig tanke, også selvom vi har nogle gode låse på døren. Jeg ville derfor gerne have noget ekstra, og en alarm er en dårlig plan, for den kan slås til, når vi er hjemme. Det giver for meget besvær, når man jævnligt går ind og ud.

Måske er det ikke muligt at forhindre nogen i at komme ind, men det gælder om at gøre det så besværligt, at de ikke gider gøre forsøget. Det var den plan, jeg lagde, og så skulle den sådan set bare eksekveres.

Jeg valgte kameraer

Mange vil mene, at det ikke ligefrem ser pænt ud med kameraer på husmuren. Det må de gerne mene, men de tjener et fantastisk formål. Al bevægelse bliver optaget, så sker der noget, så er det nemt at se, hvem der er kommet og gået. Jeg fandt videoovervågning i en helt fantastisk kvalitet til en rigtig billig pris på nettet.

Billigt tænker du, så er det sikkert ikke godt. Jo det er det, for betingelsen er, at du selv sætter det op. Noget der er nemt at gøre, og med den besparelse du får, så kan det slet ikke svare sig at lade være.