Lækkert med eget øl i huset

Det er altid rat at have et par kælderkolde øl stående, til når der kommer gæster, og det gælder endnu mere, når det er øl af eget bryg, der står klar. Det er nemlig det, der står hjemme hos mig. Min egen øl på flasker med fine labels, jeg selv ar lavet. Jeg opkalder mine øl efter verdens bedste fodboldspillere, for det synes jeg er sjovt. Så her kan du nyde en Messi, en Ronaldo og en Neymar, alt efter hvilken smag, du lige er til. Det dækker i øvrigt over en porter, en ipa og en pale ale. Der skal være til alle smagsløg oveni.

Mit bryggerum

En gang i tidernes morgen stod der et oliefyr. Nu står der mine brewsters, som er mine bryganlæg, jeg har købt på nettet. I dem foregår al magien, og jeg har indrettet hele det område til det at brygge øl. Undtagen de færdige varer, der kommer på store flasker, der står under trappen, hvor der er mørkt og køligt. De står på række med navn og dato, og så er det bare at tage, når lysten kommer over en. Det er en rigtig hyggelig hobby, og jeg inviterer gerne ned i kælderen, så det hele kan blive vist frem. Smagsprøver medtages til hyggen i stuerne bagefter.

Det er sjovt og fascinerende

Det tre, jeg oftest brygger, er opskrifter af egen avl. Ingredienserne køber jeg samme sted, som mine anlæg er fra, for her er der kvalitet og hurtig levering. det sikrer det hele er frisk, for det er nødvendigt til ølbrygning. De pakker alt forsvarligt ind, så de ædle varer er friske og kølige ved ankomsten, og så er det bare at komme i gang for mit vedkommende. Det kunne ikke være lettere, og det er en sjov hobby, der giver et fantastisk resultat.