Det elektriske bibliotek ved hånden

Jeg har altid pendlet rimeligt langt for at komme på arbejdet, men heldigvis for mig, så går der et tog lige ved siden af, hvor jeg bor, og der kan jeg så sætte mig med min bog og læse den næste times tid, indtil jeg er fremme ved mit arbejde, og så er der kun to minutters gang derover.

Der skal være nok

Jeg har dog prøvet flere gange at løbe tør for læsestof, og så er der langt, når du skal hjem igen 8 timer senere. Så min ældste foreslog mig, at jeg skulle købe en kindle og have mine elektroniske bøger med mig, lige meget hvor jeg så end var henne, og så ville det ikke ske igen. Jeg var noget skeptisk, og jeg trak den så langt, at min fødselsdagsgave blev en kindle.

Jeg må indrømme at jeg fra starten af blev så glad for det, at jeg undersøgte markedet for at se om der var et bedre tilbud derude, og jeg kunne ikke finde et. Derfor fortsatte jeg med bøger fra samme sted, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har nu altid min lille bibliotek med mig alle steder, og der er aldrig igen sure miner, fordi jeg løber tør for læsestof.

Jeg læser nu endnu mere

jeg har siden, jeg fik min kindle, faktisk læst mere, end jeg normalt ville gøre, måske fordi jeg føler mig fristet af de mange bøger, som er lige ved hånden og til gode priser.

At min kindle også er let at have med alle steder, og at der nu er alle genrer lige for, gør, at jeg får læst lidt mere, men det skader ingen, og min mand bruger den nu også, så det kan jo være, han skal have sin egen i julegave, for ellers bliver der måske på sigt kamp om hvem, som skal bruge den elektriske bog.