Præsentabelt og elegant

Jeg er som de fleste andre glad for tøj, og det må også gerne både funktionelt og pænt på samme tid. På den måde kan jeg bruge mit tøj både til arbejde og til fritid, for hvem orker at tage hjem og skifte, når det ikke er nødvendigt, og man bor i Roskilde og skal tilbage til København.

Nemmere at handle online

Jeg har derfor ledt efter en forretning eller en hjemmeside, hvor jeg kan få pæne, mørke damebukser i en god kvalitet, som kombinerer funktionalitet, og samtidig er pænt og elegant.

Det er dog ikke så let, når man har et begrænset budget, og priserne så bliver skruet op pga. udgifterne i de store centre. Det var også derfor, jeg blev så glad, da jeg opdagede, der var en hjemmeside, som tilbød lige det tøj, som jeg stod og ville have. Jeg tog en lang og grundig tur rundt på deres hjemmeside, og de havde ikke kun et stort udvalg, nej de havde også gode priser, næsten for gode, så jeg måtte på Trustpilot og tage en lang snak med firmaets kundeservice, før jeg turde placere en ordre på de bukser, som jeg gerne ville have.

De er helt perfekte

Jeg gik og ventede i spænding, men allerede efter et par arbejdsdage, så kom mine bukser, og jeg kunne, så snart jeg havde fået hentet pakken, se, at de ikke havde lovet mig for meget, da de sagde, at kvaliteten var helt i top, for det var den.

At de kan levere i den kvalitet, at de samtidig vil give deres kunder en meget hurtig levering, topper det af med priser, som er meget konkurrencedygtige, og så pynter kagen med en kundeservice, som er uovertruffen, er noget, som mange kunne lære meget af, for det er de færreste, som kan levere på alle parametre. Jeg ved, vi kan ikke hos os i vores firma.