Kør sikkert med Kidsnbaby

Jeg var i syv sind, for på den ene side ville jeg gerne på ferie sydpå, men på den anden havde jeg svært ved at overskue en flyvetur med to små børn. Samtidig kan det også være besværligt at komme rundt og opleve det lokale kolorit til fods med en dobbelt klapvogn.

Ferie med børnene i bilen

Min mand, som også gerne ville af sted, foreslog derfor, at vi tog på bilferie. På den måde kunne vi køre ind til siden når behovet opstod, spise frokost, når det passede os, og i det hele bare tage det i vores eget tempo. Jeg syntes, det var en rigtig god idé, for vi kan nemt have alt til os selv og børnene i bilen uden problemer, og vi kan skiftes til at køre. Men samtidig var jeg bange for, at børnene ville finde turen for lang, der skulle underholdning til, og endnu mere vigtigt, så skulle de sidde godt. Sikkert spændt fast, men stadig, så de kunne følge med i det hele og kigge ud af vinduet, når de havde lyst samtidig med, at de skulle kunne læne sig tilbage og falde i søvn, hvis de blev trætte.

Find kidsnbaby autostol her.

Nye sæder til børnene

For at gøre det til en succes blev min mad og jeg derfor enige om, at vi måtte skaffe os nogle nye sæder til dem begge. De var alligevel ved at vokse ud af dem, de havde, så det var noget vi skulle alligevel. Vi brugte lang tid på at lede på nettet, men det var og blev kidsnbaby.dk, hvor vi kiggede mest. Der var alle informationer ikke kun om deres varer, men også det at vælge et sæde, der ar sikkert og godt for et barn. Det blev derfor til hele 2 stk. Kiddy Smartfix fra dem, der blev leveret på 2 dage. De sæder gjorde det til den bedste bilferie nogensinde, og vi skal af sted igen på samme slags tur næste år.

Og denne gang er vi sikre på, at vi kan komme sikkert både frem og tilbage, da vi har allieret os med de sikre og super smarte autostole fra Kidsnbaby, som med sin gode kvalitet og super attraktive design gør det let som en leg at have børnene med i bilen. Vi vil i hvert fald ikke lade os begrænse af dette, og vi vil nok også komme til at bruge bilen endnu mere i fremtiden.