Få frisk og velsmagende frugt leveret på arbejdspladsen

Er du ansat i HR-afdelingen i en virksomhed, hvor I har besluttet at få en firmafrugtordning, så er du sandsynligvis på udkig efter information om forskellige leverandører, så du kan sammenligne sortiment, priser og service. Ofte kan det også være en god idé at læse blogs og få mere viden om emnet, før du beslutter dig. Eksempelvis finder du en god blog om emnet her: http://frugtlevering-nu.dk.

Overvejelser i forbindelse med valg af firmafrugt

Du kan også gøre dig forskellige overvejelser omkring, hvilken type frugt I ønsker at få leveret. Skal det f.eks. kun være håndfrugt som bananer, æbler, pærer, blommer, klementiner m.m., som er nemt for medarbejderen at tage med på farten, hvis vedkommende skal til et møde, eller som nemt kan spises ved skrivebordet. Det kan også være, at I ønsker at få leveret et mere varieret udvalg af frisk frugt, som omfatter både håndfrugt, eksotisk sæsonfrugt, snacks, tørret frugt, druer og andre lækkerier. Når du kontakter en leverandør af firmafrugt, kan du som regel vælge mellem frugtkurve og frugtkasser i mange forskellige størrelser, og ofte kan du også få skræddersyet frugtkurvens indhold, så den passer perfekt til jeres virksomhed. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at frugten bliver leveret på et tidspunkt, der passer jer, og I kan også aftale med leverandøren, om frugten skal leveres en eller flere gange om ugen.

Få et prøveabonnement hos en eller flere leverandører

Hvis der er mulighed for det, så kan du vælge at få et prøveabonnement, som giver jer mulighed for at finde ud af, om den pågældende frugtleverandør lever op til jeres forventninger. Så kan I få testet, om frugten nu også er frisk og velsmagende, og om den leveres på det aftale tidspunkt til den aftalte pris. I kan f.eks. prøve flere forskellige leverandører, før I beslutter jer endeligt for en bestemt leverandør.

Frugtordning giver større effektivitet og arbejdsglæde

Medarbejderne vil helt sikkert blive glade for, at der kommer en frugtordning på arbejdspladsen, som er et sundt alternativ til kager og slik, der alt for ofte indtages sidst på eftermiddagen. Med frisk frugt får medarbejderne et sundt energiboost, og samtidig understøtter frugtordningen en sund livsstil. Frugt er med til at forebygge livsstilssygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme og kræft, og i mange virksomheder er der et øget fokus på medarbejdernes sundhed i disse år. I kan som virksomhed profilere jer positivt ved at tilbyde medarbejderne en sund frugtordning, og I vil opleve, at produktiviteten øges, og der er færre sygedage blandt de ansatte. Så når du bestiller en frugtordning, er det samtidig en rigtig god investering i medarbejderne.